Recensies

Een vriendin had mij opgegeven voor een Powerboost. En gewonnen!! Met Suzan een heel fijn en openhartig gesprek gehad waarin ik o.a. mijn kwaliteiten, vaardigheden, karaktereigenschappen en uitdagingen zijn besproken en omgezet zijn in kleuren. Roze en Antraciet en element lucht. Alles klopte en ik bleek mijn kleuren al te gebruiken. Mijn grootste inzicht…… ik ben al in balans waar ik zelf nog niet overtuigd van was. Deze bevestiging heeft me zekerder gemaakt en het rapport heeft helderheid gegeven in hoe ik nog sterker in het leven kan staan. Bedankt!

Natascha

Onlangs van Suzan en Powerboost mogen ontvangen. Ondanks dat we elkaar helemaal niet kende voelde ik mij zeer op mijn gemak en voelde het voor mij ook echt alsof ik tegenover iemand zat die mij al heel goed kende. Waarschijnlijk omdat ze zich zo goed in mijn rapport had ingelezen en oprecht geïnteresseerd was in de persoon achter dat rapport. Suzan kon mijn drijfveren erg mooi benoemen en uitleggen. Voor mij was het een en al herkenning. Mijn grootste inzicht is dat ik niet te veel hoef te twijfelen en zelf heel goed weet wie ik ben en waar ik voor sta. Ik mag nog meer mijn eigen gevoel gaan volgen. Bedankt Suzan!

Sofie

Met de Persoonlijke Kracht Methode wist Suzan mij op een hele enthousiaste, persoonlijke en heldere manier te vertellen wie ik ben en wat mijn kwaliteiten, valkuilen, allergie├źn en uitdagingen zijn. De uitkomst van de test gaf mij een powerkleur en een balanskleur; fascinerend hoe ik mezelf hierin herken en nog beter ga leren kennen! Echt een mooi cadeau aan mezelf!

Carina