Tarieven

Loopbaancoaching

Voor loopbaanbegeleiding werk ik zowel met zakelijke als particuliere tarieven en ik houd, waar mogelijk, rekening met een beperkt budget. Je kunt kiezen voor ‘losse’ consulten of een traject (meestal 6 à 7 sessies). Alle tarieven zijn op aanvraag beschikbaar. Voor bedrijven werk ik altijd volgens offerte.

Veel werkgevers hebben een budget voor duurzame inzetbaarheid en/of mobiliteit van werknemers. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden.

Kosten voor werkgerelateerde coaching kunnen aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. In sommige gevallen kunnen ze onder de categorie studiekosten teruggevraagd worden als er sprake is van een leertraject ten goede voor je loopbaan. Kijk op de website van de belastingdienst voor meer informatie. Ook bedrijven kunnen voor werkgerelateerde coaching gebruikmaken van gunstige fiscale regelingen.

Wil je een offerte aanvragen of wil je meer weten over het tarief stuur dan een mail aan suzan@blaauwcoaching.nl

Teambuilding

Kosten vanaf € 60,00 per deelnemer. Wil je een offerte aanvragen of wil je meer weten over de teambuildingsactiviteit stuur dan een mail aan suzan@blaauwcoaching.nl

Persoonlijke kracht coaching

Wil jij een prachtig rapport over jezelf, jouw allergrootste kracht, dan is de investering vanaf € 97,00. Hiervoor krijg je mooie hartjes van onder andere jouw kleur en element, een mooi rapport à 20 pagina’s en een gesprek over jouw power- en balanskleur. Wil je graag een blauwdruk met de vier belangrijkste kleuren, dan is de investering in jezelf € 149,00. Hiervoor krijg je mooie hartjes en een rapport van 30 pagina’s over jouw vier grootste powerkleuren, balanskleuren en hoe je jouw kleuren aan de wereld kunt laten zien. In twee gesprekken leid ik jou door de wondere wereld van jouw kleuren. Interesse? Stuur een mail aan suzan@blaauwcoaching.nl.

Energetisch coaching

Als ik jouw Akasha Kronieken open, dan zijn we ongeveer een uur bezig. Ik vraag hiervoor € 60,00 per uur. Heb je veel vragen dan kun je ook een sessie van twee uur aanvragen. Dan is de investering € 80,00. Interesse? Stuur dan een mail aan suzan@blaauwcoaching.nl.