Energetisch coach

Heb je (levens)vragen die je maar niet beantwoord krijgt? Dan kan energetisch coaching een oplossing zijn. Als Akasha Therapeut kan ik voor jou in jouw Akasha Kronieken lezen.

Wat zijn de Akasha Kronieken?

De Akasha Kronieken kun je zien als een soort archief of kennisveld waar alle informatie van elke ziel opgeslagen is. Het archief is altijd en overal beschikbaar. De Kronieken bevatten informatie van vroeger, nu en de toekomt. Je kunt allerlei vragen stellen op het gebied van werk, relaties of persoonlijke doelen. ook kunnen er vragen over (huis)dieren, woningen en bedrijven gesteld worden, mits je de eigenaar bent, of toestemming hebt van de eigenaar.

Welke vragen kun je stellen?

In principe kun je elke vraag stellen, mits er niet op ‘ja’ of ‘nee’ geantwoord kan worden, het vragen zijn over iemand anders (wel in relatie tot jou, bijvoorbeeld over je kinderen of partner) en vragen die te maken hebben met tijd. De volgende vragen kunnen bijvoorbeeld niet gesteld worden; moet ik die baan nemen? Wanneer komt de ware liefde in mijn leven?

Vragen die met ‘hoe’, ‘welke’ en ‘waarom’ beginnen kunnen wel gesteld worden.

Wie komt in aanmerking voor de coaching?

Iedereen van 18 jaar en ouder.

Interesse en/of vragen?

Heb je interesse en/of vragen? Ik help je graag! Neem contact met mij op via het contactformulier of via telefoonnummer 06-23 95 32 00.

photocredits: marleen_bedrijfsfotografie.nl